Fijne jaarwisseling!

Gepubliceerd op 29 december 2020 om 10:23

Het is iets meer dan 3 maanden geleden dat we de eerste stappen hebben gezet naar het organiseren en vormgeven van de SJO. Er is door alle betrokkenen enorm veel werk verzet en we hebben er alle vertrouwen in dat dit de juiste stappen zijn. Het is verfrissend en goed om te zien dat iedereen er zoveel energie in steekt en dat we met grote vastberadenheid ons plan uitwerken.

Zeer binnenkort zullen we een grote update presenteren over waar we staan en wat er nog moet gebeuren. Een aantal zaken waar inmiddels een besluit over is genomen zijn:

• Ontwerp nieuw logo
  • Ontwerpen kledinglijn
  • Uitwerken vrijwilligersbeleid
  • Omschrijven voetbalvisie jeugd
  • Oprichten van dagelijks bestuur

Wij willen dan ook via deze weg alle betrokkenen en iedereen die zijn interesse in de SJO heeft getoond, bedanken voor het vertrouwen. Zonder deze steun was het niet mogelijk geweest. Wij wensen jullie dan ook een hele fijne jaarwisseling en een nog beter 2021!

Namens de complete werkgroep 'SJO de Markiezaten' alvast een gelukkig nieuwjaar.

Reactie plaatsen

Er zijn geen reacties geplaatst.