e-Sports

Vanaf september 2022 nemen we deel aan de e-Sports competitie. Dit betekent dat je je kunt gaan meten met de beste FIFA spelers van Nederland! Ga jij onze kleuren verdedigen en word jij de e-Captain van De Markiezaten?

banner.png

Wanneer?
We starten in september 2022 met 7 rondes kwalificatiewedstrijden om te bepalen hoe de teams eruit komen te zien. Je speelt tegen leeftijdsgenoten, maar uiteraard mag je elkaar uitdagen.
Als deze kwalificaties voorbij zijn, worden er nieuwe poules samengesteld en starten we in januari 2023 met de nieuwe poulefases.

In totaal speel je ongeveer 17 minitoernooien in een seizoen om je skills te verbeteren en je te kwalificeren voor de nationale competitie.

Hoe en waar?
We spelen volgens een strakke planning welke begin september gedeeld wordt. Alle wedstrijden worden op de Playstation gespeeld. De verwachting is dat we starten met FIFA 22 en kort erna naar de nieuwe variant zullen switchen.
Alle wedstrijden worden gespeeld op de Playstation in de kantine. De wedstrijden zijn te volgen via Youtube en/of Twitch.

Wie mag deelnemen?
Iedereen die 11 jaar of ouder is kan deelnemen. Er wordt rekening gehouden met leeftijden. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan moet je wel toestemming vragen aan je ouders. Je hoeft GEEN lid te zijn van De Markiezaten om toch deel te kunnen nemen.

Waarom worden er kosten gerekend?
Het deelnemen aan de KNVB competitie e-Sports kost uiteindelijk ook geld en dat is best een serieus bedrag. Verder ontvangt iedereen een speciaal clubshirt waarmee je je als e-Sporter kunt onderscheiden. Echt uniek! En het zal duidelijk zijn dat alle faciliteiten top tip geregeld worden voor dit bedrag.

Ik wil meedoen!
Als je bent aangemeld, gaan we er vanuit dat je ongeveer 1x per twee weken aanwezig kunt zijn. Lukt dit niet? Dan kijken we samen naar ene passende oplossing om toch je deelname te kunnen garanderen. Meer info volgt wanneer de inschrijvingen zijn gesloten.
Let op! Je kunt inschrijven tot 4 september 2022.

Aanmelden e-Sports

Dit formulier is niet meer actief