Kick-off

Het is bijna zover!

Beste leiders, trainers, scheidsrechter en alle andere betrokken bij SJO/ De Markiezaten,

Vrijdag 2 april 2021 om 19:30 uur wordt het tenue bekend gemaakt en is ons logo met de nieuwe kleuren openbaar voor de hele wereld. Jullie zien het nieuwe logo links bovenaan deze website en hier kunnen jullie al een glimp opvangen van de nieuwe website. Allemaal erg spannend!

Vandaag was ook de dag geweest dat we alle jeugdleiders & -trainers wilden informeren over de grote lijnen van het organisatieplan zodat iedereen op tijd op de hoogte was. Door omstandigheden is deze meeting verzet naar zaterdag 10 april. Om 09:30 uur opent de kantine van FC Bergen zodat we om 09:45 uur echt kunnen starten. De tweede ronde start om 11:15 uur.

Op deze ochtend nemen we jullie graag mee op de weg die we hebben afgelegd. Graag maken we ook van de mogelijkheid gebruik om met jullie vooruit te kijken.

Tijdens de bijeenkomst zullen we­ de ochtend vullen volgens de onderstaande agenda:

2. Presentatie doel & visie van de club
  3. Aandacht voor de ‘vier pijlers’
    • Voetbalvisie
    • Vrijwilligersbeleid
    • Facilitair
    • Samen Sterk
  4. Vooruitblik naar de komende weken
  5. Belangrijke data tot aan zomervakantie
  7. Sluiting

Last but not least willen we graag vermelden dat in de 2 á 3 weken erna iedereen een uitnodiging ontvangt om voor/zijn haar team mee te denken in aanloop naar seizoen 2021/2022. Hoe we dit vorm gaan geven horen jullie volgende week.

Voor nu rest ons niets anders dan jullie te vragen om je op te geven via het onderstaande formulier voor de bijeenkomst op 10 april 2021.

Namens het voltallige bestuur,

Michael Timmermans

Kick-off

Dit formulier is niet meer actief