Activiteiten in deze categorie op 25 oktober:

Real Madrid Clinic

Deze herfst komt een van de beste en grootste voetbalscholen van Europa naar Bergen op Zoom!

De Fundación Real Madrid organiseert van maandag 25 oktober 2021 tot en met vrijdag 29 oktober 2021 op Sportpark 'de Markiezaten' in Bergen op Zoom een 5-daagse clinic voor kinderen geboren in 2004 t/m 2014.

Meld je nu aan via: https://frmclinics.nl/v.v.-de-markiezaten-2021

FB_Club_v.v._De_Markiezaten_kopie.jpg

Elke deelnemer ontvangt:- 5 dagen x 6 uur plezier en professionele begeleiding
- Sportmaaltijden
- 1 x Real Madrid tenue van hoofdsponsor Adidas
- 1 x Adidas Voetbal
- 1 x Real Madrid drinkfles
- 1 x officieel Real Madrid deelnamecertificaat
- Digitale scorekaart trainingen

Bij 40 aanmeldingen of meer vóór 20 juli 2021 mag er gegarandeerd 1 deelnemer van de clinic in Bergen op Zoom direct naar Madrid zonder finale te spelen!

De meest getalenteerde spelers naar Madrid

De meest getalenteerde voetballers tijdens elk kamp worden uitgenodigd voor het “Createur Camp Benelux”. Tijdens deze finale worden de beste spelers uitgenodigd voor een training in Estadio Santiago Bernabeu en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijk trip (inclusief begeleider) zijn voor de Fundación Real Madrid.

Klik hier voor een video impressie:

Video impressie

Trainingen
Alle Real Madrid trainers zijn UEFA gecertificeerd, hebben ruime ervaring met het trainen van jeugd en hebben met succes de opleiding van Real Madrid doorlopen. Het trainingsprogramma is samengesteld volgens de eisen en gelijk aan hoe de talenten dagelijks trainen bij de fameuze jeugdopleiding die haar thuis heeft in Ciuad Deportiva. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van de
potentie met de modernste en innovatieve trainingstechnieken. Je traint en eet 5 dagen als een prof en leert wat het betekent onderdeel te zijn van een team.

Real Madrid
Real Madrid staat bekend als “De beste club van de 20e eeuw” (FIFA) en werd meerdere malen geëerd voor haar jeugdwerk. De Fundación Real Madrid -de stichting van de club- ondersteunt wereldwijde, sportieve, sociale en culturele waarden en projecten in de sport. Met de mogelijkheden die de club heeft, is het de bedoeling dat vooral de jeugd van de club kan profiteren. Van het onderwijs, de sociale activiteiten en de betrokkenheid. Deze missie wordt door de Fundación Real Madrid ook uitgedragen.

Voor slechts € 249,- kan uw zoon/dochter deelnemen aan 5 dagen voetbalplezier in de herfstvakantie onder begeleiding van echte Real Madrid jeugdtrainers. Uiteraard zijn er ook Nederlandstalige trainers aanwezig en is er aandacht voor kids van alle leeftijden.

'Once in a lifetime....?' Jazeker!

Let op! Als je wenst te betalen via een bankoverschrijving, kies dan voor de methode 'Sofort Banking'

Meld je aan via https://frmclinics.nl/v.v.-de-markiezaten-2021

• 25 oktober 2021 9:00 - 29 oktober 2021 16:00